Close Protection Security

Bewakingsonderneming

Blog

Dit is de weblog van Close Protection Security. Hier vind je relevante artikelen over de bewakingssector.
Hou deze blog goed in de gaten, zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws!.

overzicht:  volledig / samenvatting

CCTP

Geplaatst op 13 december, 2017 om 17:05

Close Protection Security is als enige Belgische bewakingsonderneming officieel gecertificeerd voor deze diensten. 
Wat betekent dit concreet? U bent organisator van een publiek evenement hetzij particulier, professioneel of overheid kan u steeds als extra bovenop de geleverde bewakingsdiensten een beroep op ons doen om een gedetailleerd veiligheidsadvies te laten uitwerken op maat van uw evenement. Deze dienst kan eveneens geleverd worden voor bedrijven waar er een verhoogd risico op terreuraanslagen bestaat, dit kan gaan van bv. petro-chemiebedrijven, ziekenhuizen, winkelcentra enz...
Voor meer info hieromtrent mag u zich steeds wenden tot [email protected]

Werfbewaking AZ Delta Roeselare

Geplaatst op 9 mei, 2017 om 1:15


Werfbewaking

In de loop der jaren is Close Protection Security zich meer en meer gaan specialiseren in werfbewaking, events en VIP bescherming.
Naar aanleiding van het opstarten van de bouw van het ziekenhuis AZ Delta Roeselare, doet ook THV Wycor-Jansen beroep op de diensten van Close Protection Security. Wij zullen instaan voor de beveiliging van de volledige site. De bedrijven Wycor en Jansen zijn gerenomeerde bedrijven met een indrukwekkend palmares in hun vakgebied. 
Nogmaals een bewijs dat steeds meer en meer gerenomeerde bedrijven afstappen van de multinationals in de bewakingssector en kiezen voor KMO's met een persoonlijke aanpak.
Wil je meer informatie omtrent onze aanpak en expertise inzake werfbewaking?

contacteer ons dan vrijblijvend via [email protected]

Terreurbestrijding

Geplaatst op 13 januari, 2017 om 10:50


 

In tijden van acute dreiging op het gebied van terrorisme en andere veiligheidsproblemen kan ook Close Protection Security niet achterop blijven. Daarom zijn wij een partnership aangegaan met CCTP World.

 

De marktleider op het gebied van Counter Terrorisme bestrijding. De opleiding is gericht op mensen die minimum 5 jaar ervaring hebben in security management bewaking,defensie of politiediensten.


 

Voor meer info hieromtrent kan u terecht op ons algemeen mailadres [email protected]

Wij brengen u graag in contact met onze partner.

Events 2015

Geplaatst op 9 december, 2015 om 3:55

2015 was een goed jaar voor Close Protection Security. Een goed gevulde planning met verschillende opdrachten in event security.

We konden het niet laten om je een greep uit onze referenties voor te schotelen.

  • Dance-D-Vision
  • Tommorowland
  • Bocadero
  • Entrepot 
  • Colorfest
  • ...
Eigenlijk teveel om op te noemen, het punt is dat we over een profiel van bewakingsagenten beschikken die weet hoe ze moeten werken als event security agenten. Wij blijven werken aan kwaliteit en investeren in opleiding en HR. We zullen er dan ook alles aan doen om 2016 even succesvol te maken als 2015.

 


Rss_feed